Zasedao Opštinski štab za vanredne situacije

Donete nove naredbe

3509

Sednica Opštinskog štaba za vanredne situacije održana je u petak 16. oktobra. Donete su sledeće naredbe:

U cilju sprečavanja širenja zarazne bolesti COVID-19 izazvane virusom SARS-CoV-2 naređuje se OBAVEZNO JE nošenje zaštitnih maski u zatvorenim prostorima na teritoriji opštine Bačka Palanka, dok se nošenje zaštitnih maski na otvorenom prostoru na teritoriji opštine Bačka Palanka PREPORUČUJE.

U cilju sprečavanja širenja zarazne bolesti COVID-19 izazvane virusom SARS-CoV-2
ZABRANjUJE SE izdavanje dozvola za okupljanje većeg broja ljudi, poput veselja i proslava na teritoriji opštine Bačka Palanka.

Svi uslužni objekti na teritoriji opštine Bačka Palanka U OBAVEZI SU da imaju odgovorno lice, čiji je zadatak striktno sprovođenje preventivnih mera u cilju sprečavanja širenja zarazne bolesti COVID-19 izazvane virusom SARS-CoV-2.

[rev_slider alias=“zivinastija“][/rev_slider]

 

Za sprovođenje ove naredbe zadužuju se uslužni objekti na teritoriji opštine Bačka
Palanka.

DOZVOLjAVA SE privrednim subjektima koji obavljaju ugostiteljsku delatnost na teritoriji opštine Bačka Palanka da radno vreme organizuju u periodu od 06.00 do 23.00 časa, uz poštovanje svih ranije donetih naredbi, preporuka i mera u cilju sprečavanja širenja  zarazne bolesti COVID-19 izazvane virusom SARS-CoV-2.

OBAVEZNO JE prilikom ulaska u ugostiteljki objekat nositi zaštitnu masku. Kada se sedi za stolom DOZVOLjENO JE skinuti masku, ali ukoliko se ide u toalet ili se napušta ugostiteljski objekat OBAVEZNO JE ponovno nošenje maske.

Za sprovođenje ove naredbe zadužuju se privredni subjekti koji obavljaju ugostiteljsku delatnost na teritoriji opštine Bačka Palanka.

Ove naredbe stupile su na snagu dana 16. oktobra 2020. godine.


Pogledaj: Četvorici 33 i po godine zatvora za tonu droge u Obrovcu

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here