Repertoar u Gradskom bioskopu od 23. do 25. oktobra

349

U Gradskom bioskopu u petak,subotu i nedelju od 23-25. oktobra od 19.00 časova biće prikazan animirani film „KUĆNI PATULjCI: OPERACIJA KOLAČIĆI“ sinhronizovan na srpski jezik.


Sadržaj:

Skrivali su se pod zemljom otkako ih je, pre više od 200 godina proterala zlobna krojačeva žena. Ali, živahna devojčica među njima koja više nije mogla da podnese ovakav skučen život dolazi na površinu zemlje u nameri da otkrije svoj istinski poziv. Zajedno sa dva drugara, završava u pekari mrzovoljnog šefa Tea koji se stalno svađa sa svojim bratom. Dok patuljci prave veliki haos, devojčica je spremna da pomogne Teu. A ko bi više voleo da ga učini „pečenim“ nego patuljci.

U Gradskom bioskopu u petak,subotu i nedelju od 23-25. oktobra od 21.00 čas biće prikazan dokumentarni film „LED I NEBO“.

Sadržaj:

Lik Žake, koji je za svoj film „Marš pingvina“ dobio Oskara za najbolji dokumentarni film 2006. godine, u svom novom filmu se vraća temi ekologije kojom se bavio i u svojim filmovima „Lisica i dete“ iz 2007 i „Bila jednom jedna šuma“ iz 2013.

[rev_slider alias=“podunavlje-2-„][/rev_slider]

 

Novi film se bavi naučnim istraživanjima Kloda Loriusa koji je još 1957. godine išao na Antarktik i bio prvi koji je još 1965 govorio o problemu globalnog zagrevanja i njegovim posledicama na planetu. Po rečima samog reditelja, čovečanstvo je pred velikim izazovom i mora hitno da reaguje kako bi osiguralo budućnost planete.

Cena ulaznice je 250 dinara i mogu se kupiti na blagajni Bioskopa na dan prikazivanja od 18.00 časova.


Pogledaj: U Gradskom muzeju održan sastanak povodom manifestacije „Muzeji za 10“

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here