Putovanje kroz objektiv

Članovi Udruženja za pomoć nedovoljno razvijenim osobama na nezaboravnom putovanju

644

Udruženje za pomoć nedovoljno razvijenim osobama kroz dugogodišnji rad okuplja svoje korisnike na različitim tipovima radionica, gde oni sem toga što se druže, bave i različitim aktivnostima koje će im pomoći da saznaju i nauče nešto novo, da utvrđuju stara znanja i veštine, što će im dalje pomoći u što boljem i kvalitetnijem životu.


Ono što naročito raduje članove udruženja jesu i ekskurzije na kojima sem toga što se druže, imaju priliku da upoznaju nove predele, nauče nešto novo, i ono što je važno da to znanje primene u svakodnevnom životu.

[rev_slider alias=“euro-af-salon-namestaja“][/rev_slider]

 

Kroz realizaciju projekta „PUTOVANjE KROZ OBJEKTIV“, koji je finansirala Opština Bačka Palanka, korisnici su imali priliku da posete mini zoo vrt na jednom salašu u Temerinu.

Sem upoznavanja sa životom na salašu, oni su naučili kako da koriste foto-aparat fotografišući sve one zanimljivosti koje su tu mogli da vide, a po povratku su i izrađivali te fotografije i napravili mini izložbu tako da su i svi oni koji su posetili izložbu mogli da osete duh salaša.

Pogledaj:

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here