Niče nova zgrada u centru Bačke Palanke, pogledajte video

7145

BAČKA PALANKA: Kako saznajemo od investitora CC System iz Bačke Palanke, trenutno je u fazi rušenje starog objekta na ulasku u Blok Partizan iz pravca ulice Cara Lazara u Bačkoj Palanci, jer je po projektu na toj lokaciji planirana višespratnica.


ROK ZAVRŠETKA IZGRADNJE: april 2021. godine

Zgrada koja treba da bude sagrađana na lokaciji Cara Lazara 10 u Bačkoj Palanci biće izrađena u savremenom dizajnu i dinamičnoj formi. Ovaj objekat moderne gradnje će sadržati petnaest stanova i dva poslovna objekta unutar višespratnice sa liftom. Moguće je kupiti stan u izgradnji, gde se kupcima daje mogućnost da biraju pločice, podove, a planiran je i smart house sistem.

Pogledajte idejni projekat u video formatu: 

Budite među prvima koji će odabrati novi dom u zgradi jedinstvenog dizajna, sa fenomenalnim pogledom u centru Bačke Palanke.

Osnovni cilj investitora CC system je da kupci budu zadovoljni kvalitetom života u svom prostoru u svakom pogledu, te da kupovinom stambenog ili poslovnog prostora žive ili rade u okruženju na način kako su to želeli.


„CC system“ već gradi višespratnicu (P+2) u Jugoslovenske armije 71 u Bačkoj Palanci, gde je planirano useljenje u novembru 2020. godine.

Trenutno na toj lokaciji ima jedan slobodan stan na prodaju, gde za više detalja možete pogledati OVDE. 


„Težimo takvom kvalitetu koji će našim kupcima obezbediti da sarađujući sa nama trajno reše svoje stambene potrebe.“ 

Kontakt: 

Telefon: 065 862 73 77
Web sajt: ccsystem.rs
Mail: drlesic74@gmail.com
Pratite aktuelnosti investitora na društvenim mrežama:

 

CC System iz Bačke Palanke je građevinska firma kojoj je delatnost investiranje, izgradnja i prodaja stanova i lokala na području Bačke Palanke.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here