U planu izgradnja dva nova opštinska puta

2175
Foto: 021

Opštinsko veće donelo je u sredu predloge Odluka o programu javne rasprave za izradu Plana detaljne regulacije za opštinske puteve Silbaš – Pivnice i Tovariševo – Parage.


– Konstatovano je u obrazloženju da nije potrebno sprovesti postupke o proceni uticaja na životnu sredinu, rekao je Nikola Lalić iz Odeljenja za urbanizam i građevinarstvo.

– Što se tiče javne rasprave, ona će za opštinski put Silbaš – Pivnice biti održana od 27. oktobra do 17. novembra, a sam program javne rasprave će biti objavljen na internet stranici Opštine Bačka Palanka. Nacrt Odluke će biti predstavljen na javnoj prezentaciji 28. oktobra u 14 časova. Isti su rokovi i za opštinski put Tovariševo – Parage, s tim da će se javna prezentacija održati 28. oktobra u 14.30 časova.

[rev_slider alias=“ccsystem-„][/rev_slider]

 

Predsednik Opštine Branislav Šušnica je malo pojasnio ove dve tačke gde se praktično radi o spajanju delova naše opštine.

– Svi dobro znamo da naša opština ima dva kraka, prema Tovariševu i Pivnicama, izjavio je Šušnica. – Na žalost, stanovnici Paraga ili Pivnica kada hoće da dođu doT ovariševo moraju da prođu okolnim putevima. Sa ova dva Plana detaljne regulacije konačno će se delovi Opštine spojiti, odnosno Parage i Tovariševo, kao i Pivnice i Silbaš. Time će se olakšati sama komunikacija između sela i život naših stanovnika u ovom delu opštine.


Pogledaj: Insistiraju na završetku kanalizacione mreže

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here