Doterivanje „stare dame“

Unutrašnji radovi u zgradi Mesne zajednice „Stari grad“ na samom kraju

629

U toku su završni radovi na uređenju enterijera u zgradi Mesne zajednice „Stari grad“. Naime, tokom proteklih nedelja obavljena je zamena dotrajalih prozora,farbanje vrata, delimična zamena podnih pločica u hodniku zgrade i postavljanje novih podnih pločica u kupatilu.


Pored toga, obavljeno je i krečenje zidova kancelarije i službenih prostorija. Vredi napomenuti da su postavljene i dva klima uređaja, u kancelariji i velikoj sali za sastanke.

– Poslednji put radovi na krečenju i doterivanju unutrašnjih delova zgrade obavljeni su pre petnaest godina. S obzirom da se radi o dosta staroj zgradi bilo je krajnje vreme da se urade ovi radovi kako bi ona mogla služiti svojoj nameni.

[rev_slider alias=“zivinastija“][/rev_slider]

 

– Želja članova Saveta MZ „Stari grad“ je da u ovaj objekat više nego do sada dolaze građani u svrhu ispunjenja njihovih potreba. Uostalom on i služi toj nameni. Tačnije i ova mesna zajednica je svojevrsni servis između građana i lokalne samouprave. Vrednost urađenih radova je blizu 300 hiljada dinara, a novčana sredstva obezbedila je lokalna samouprava.

– Nakon renoviranja biće stvoreni znatno bolji uslovi za rad i funkcionisanje ove mesne zajednice, koja će tada jošviše biti u službi svojih građana, rekao je Zoran Baćina predsednik Saveta mesne zajednice „Stari grad“.


Pogledaj: Odbijen predlog da se rijaliti emituje samo noću

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here