Četiri vozača – tri pehara

Takmičari „BAP Racing teama“ učestvovali na pozivnim trkama u Požarevcu

476
Foto: Jelena Crnjanski

Minule nedelje (1 .novembar) na tek izgrađenoj moto – kros stazi „MX park Bukovik“ požarevačkog Moto kluba „Vatreni“, održane su pozivne trke.


Trke su okupile, oko 50 takmičara, među kojima je bilo i nekoliko debitanata. Bačkopalanački „BAP Racing team“ na trkama u Požarevcu, nastupio je sa četiri takmičara, koji su osvojili tri pehara.

U klasi MX – 85, Relja Kuzman je bio prvi, a Danilo Crnjanski treći. Ovo je bio najbolji plasman Crnjanskog u ovogodišnjoj sezoni, u kojoj je debitovao, u klasi MX – 85. Drugo mesto pripalo je i Oliveru Feketeu, koji je nastupio u klasi MX ATV quad.

[rev_slider alias=“norland-novi-„][/rev_slider]

 

Četvrti takmičar, ovog veoma uspešnog bačkopalanačkog kluba – Feđa Kuzman u klasi MX – 2 junior, i pored toga što se nije popeo na pobedničko postolje, svojom vožnjom je još jednom skrenuo pažnju na sebe. Po završetku trka, Relji, Oliveru i Danilu, uručeni su pehari.

– Na najlepši mogući način osvajanjem jednog prvog, jednog drugog i jednog trećeg mesta, završili smo ovogodišnju sezonu. Staza u Požarevcu je zaista fenomenalna. Velika zahvalnost ide na adresu organizatora trka, koji je učinio sve, da se gosti osećaju kao da su kod kuće. Uložili su mnogo rada i sredstava, da naprave jednu veoma dobru stazu, koja će verujem, od naredne sezone, biti u zvaničnom kalendaru takmičenja Moto saveza Srbije. Članovi našeg kluba, njih četvorica, predstavili su se u veoma lepom svetlu i još jednom su, po ko zna koji put, pokazali da spadaju u red najboljih u našoj zemlji – kaže Zdravko Crnjanski, predsednik „BAP Racing teama“.

Istaknimo na kraju, da su trke održane u Požarevcu privukle veliku pažnju ljubitelja moto – krosa. Trkama je prisustvovalo oko 1.000 gledalaca.


Pogledaj: Bronza Rašovića

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here