Najuspešnija OŠ „Zdravko Čelar“

Na školskom republičkom takmičenju u stonom tenisu

654
Izvor: Nedeljne novine

U četvrtak i petak, 29. i 30. oktobra u Aleksincu je održano školsko republičko takmičenje u stonom tenisu za osnovne i srednje škole gde su našu opštinu predstavljale OŠ „Zdravko Čelar“ iz Čelareva i Srednja stručna škola „Dr Radivoj Uvalić“ iz Bačke Palanke.


Najuspešnija je bila OŠ „Zdravko Čelar“ koja je osvojila prva mesta u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji. Pojedinačno je prva bila Sara Radak, dok su u sastavu ekipe iz Čelareva, predvođene trenerom Nadom Banjac, bile Slađana Knežević, Hana Balaž i već pomenuta Sara Radak.

[rev_slider alias=“slider-3″][/rev_slider]

 

Ekipa SSŠ „Dr Radivoj Uvalić“ je nastupala drugog dana takmičenja u ekipnoj konkurenciji u sastavu Dunja Vucelja i Tamara Fabri, a predvodila ih je profesorica Jugoslava Barišić. Ekipa iz Bačke Palanke nije imala sportske sreće pošto je, posle duge i zanimljive borbe, izgubila u prvom kolu od škole iz Beograda.

– Sam plasman naših učenica na republičko takmičenje predstavlja veliki uspeh, a dve zlatne medalje koje su otišle u Čelarevo će se dugo pamtiti. Da se u Čelarevu igra dobar stoni tenis svi znamo, a sada se to i potvrdilo, kaže Lazar Radoš iz Saveza za školski sport Opštine Bačka Palanka.


Pogledaj: Odbojkašice Panonije srušile favorizovane Valjevčanke

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here