Pokrajinska vlada nakon požara pomaže 16 porodica iz Bača

750
Foto: Opština Bač

NOVI SAD: Pokrajinska vlada će Opštini Bač usmeriti 1,9 miliona dinara za pomoć porodicama iz naselja Ekonomija I, koje su zbog požara 23. oktobra ostale bez domova.


Pomoć vredna gotovo dva miliona namenjena je, kako je odlučeno na današnjoj sednici, za obezbeđivanje smeštaja za 16 porodica i za troškove struje, dok se ne reši njihovo stambeno pitanje.

Na sednici je donet i niz kadrovskih rešenja o postavljanju podsekretara i pomoćnika u nekoliko pokrajinskih sekretarijata, kao i vršilaca dužnosti direktora u javnim preduzećima i institucijama AP Vojvodine.

Za vršioca dužnosti direktora Javnog vodoprivrednog preduzeća „Vode Vojvodine“, do imenovanja direktora javnog preduzeća po sprovedenom javnom konkursu, imenovan je Srđan Kružević, master ekonomista.

[rev_slider alias=“belotehna-nova“][/rev_slider]

 

Na sednici je doneto rešenje da se za direktora Fonda „Evropski poslovi“ AP Vojvodine imenuje Aleksandar Simurdić, diplomirani pravnik.

Doneto je i rešenje o imenovanju Ljiljane Mihajlović, diplomirane menadžerke, za vršioca dužnosti direktorke Kancelarije za inkluziju Roma.

Za vršioca dužnosti direktora pančevačkog Doma za osobe oštećenog vida „Zbrinjavanje“ postavljen je Miloš Đorđević, specijalista strukovni ekonomista.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here