Minimalac Starog grada za važna tri boda

337

BAČKA PALANKA: U subotu (14.11.) fudbaleri Starog grada su dočekali čvrstu ekipu Omladinca iz Novih Banovaca u okviru 17. kola Srpske lige (Vojvodina).


Stari Grad se vratio na stari kolosek. U zadnje 4 utakmice (od čega 2 na strani) 3 pobede i jedan remi.

Početak utakmice je protekao u „opipivanju“ snaga protivnika i kako je vreme odmicalo Stari Grad je preuzimao inicijativu i stvarao nekoliko šansi od kojih je najbolja bila kada je Tanasić izveo korner a Vlajić sa ivice peterca volejem šalje lopti preko gola. U prvom poluvremenu mreže su mirovale.

[rev_slider alias=“norland-novi-„][/rev_slider]

 

Drugi deo igre Stari Grad je započeo strpljivom igrom. Pleo je mrežu oko protivničkog gola i u jednoj brzoj akciji u 56. minutu najbolje se snalazi Krstić Nemanja i loptu šalje u mrežu protivnika što donosi veliku radost domaćina. Ekipa Omladinca se nije predavala i krenula na sve ili ništa što je ekipi Starog Grada omogućilo prostor za brze kontranapade. Kako je vreme odmicalo ekipa Omladinca je postajala sve nervoznija što je kulminiralo u 71. minutu kada je igrač gostiju Radojčić udario Bojana Gluvića što je izazvalo opštu gužvu na terenu.

Do kraja utakmice videli smo obostrano napadački igru ali granitna odbrana domaćina nije dala priliku protivniku da izjednači. Sve u svemu strpljiva i znalačka igra Starog Grada je donela 3 nova boda i napredovanje na tabeli. Do kraja jesenjeg dela ostalo je još 2 kola. Sledi gostovanje kvalitetnoj ekipi Vršca a u poslednjem kolu bačkopalančani su domaćini ekipe „Bačka 1901“ iz Subotice.


14.11.2020. stadion „Stari Grad“.

Stari Grad – Omladinac (Novi Banovci) 1:0 (0:0)

Sudije: Zorić Dragan – Živković Luka, Grujić Nikola – Dimoski Marko

Delegat/kontrolor: Šovljanski Aleksandar

Strelac: Stari Grad – Krstić Nemanja (’56)

Žuti kartoni: Stari Grad (Tanasić ’71, Jević ’84, Juhik ’89), Omladinac (Roganović ’86)

Crveni karton: Omladinac (Radojčić ’71)


Stari Grad:

Buzadžija, Tekić, Jević, Tanasić, Stojanović (od ’65 Batinica), Vlajić (od ’90 Radić), Todorović (od ’90 Vujić), Ilić, Gluvić Bojan, Juhik, Krstić.

Omladinac:

Jagodić, Živanović (od ’77 Bobar), Maksimović, Radojčić, Đurić, Radović, Mojsilović, Radisavljević, Despotović (od ’71 Roganović), Vuković (od ’59 Bojić), Ležaić.


Pogledaj: Opštinska liga Bačka Palanka: Silbašani jesenji prvaci

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here