Najava fudbalskog vikenda

405

Ovog vikenda nastavlja se Ling Long Superliga Srbije. Fudbaleri Bačke u nedelju gostuju u Novom Pazaru istoimenoj ekipi. Meč počinje u 15:00 časova.

Bačka je u velikoj krizi sa najlošijim učinkom u elitnom rangu od svega 7 osvojenih bodova nakon 15 utakmica. Bačka od avgusta ne zna za pobedu a u poslednjih pet utakmica ima isto toliko poraza. Kada se na sve doda da idu u goste Novom Pazaru koji je kao domaćin ove sezone rušio i Partizan i Vojvodinu, šanse za pozitivan rezultat se mere u promilima.


U sklopu 19. kola Srpske lige Vojvodina Stari Grad u subotu od 13:00 časova dočekuje Bačku 1901 iz Subotice klub sa najdužom tredicijom u srpskom fudbalu.

I pored poraza u prethodnom kolu na gostovanju u Vršcu (0:3) u Starom gradu su optimisti. Ekipa trenera Mitrovića se ove sezone pokazala kao uspešan domaćin sa 6 pobeda i dva poraza u Bačkoj Palanci. Stari grad je trenutno na 11. mestu sa osvojenih 25 bodova, svega 3 boda više od opasne zone i sigurno će učiniti sve da na zimsku pauzu odu sa nova tri boda.


Igra se i 17. kolo Vojvođanske lige Sever. U subotu, Krila Krajine dočekuje Obilić, ČSK Pivara gostuje u Bajši, a Vojvodina u Tovariševu igra protiv Srbobrana. U nedelju  Hercegovac  je domaćin Tavankutu. Svi mečevi počinju u 13:00 časova.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here