Apel za pomoć deci iz Bača!

Oni su izgubili sve, a vi imate šansu da im ponovo vratite osmeh na lice.

1064

Požar koji je 23. oktobra izbio u Baču u naselju Ekonomija 1, zahvatio je celu stambenu zgradu i ostavio bez krova nad glavom više od 20 porodica.


U objektu koji je potpuno izgoreo, pored odraslih, živelo je i jedanaestoro dece. Izgubili su sve. Omiljene igračke, garderobu, svoje sobe i krevete, knjige za školu..

Foto: Facebook/Tovariševo najlepše mesto

Kako nam dolazi vreme praznika kada svi najviše volimo da se ušuškamo u toplinu svog doma, pored novogodišnje jelke i ukrasa, ova deca će ovu Novu godinu dočekati potpuno drugačije.

Apelujemo na sve, da u vreme darivanja ne zaboravimo na naše najmlađe koji su pored mesta za život izgubili sve lične stvari. Deca su uzrasta od 3-15 godina, i zaslužili su da osete duh praznika a na svima nama je da se potrudimo da im to omogućimo. 

Kako nam je koordinator akcije prikupljanja pomoći Andrija Surop rekao, deca bi se najviše obradovala paketićima, igračkama, poklonima.. Nastava u školama se vrši online, deca imaju pristup internetu ali laptop – ova i mobilnih telefona fali. Bilo kakav vid pomoći je dobrodošao, više informacija možete dobiti od Andrije na telefon 061/14-91-768.

[rev_slider alias=“euro-af-salon-namestaja“][/rev_slider]

POGLEDAJ: Kako pomoći ljudima u Baču kojima je požar odneo krov nad glavom?

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here