Gajdobrani na deobi drugog mesta

Prvenstvo u okviru Prve rukometne lige - Sever prekinuto zbog pandemije covid 19

312

Nakon odigranog nekompletnog sedmog kola prekinuto je prvenstvo Prve lige – Sever usled pandemije Covid 19.


Lidersku poziciju trenutno drži ekipa „Banatskog Karlovca“ sa 11 bodova, bod manje imaju ekipe na deobi drugog mesta – „Apatin“, „Hercegovina“ iz Sečnja i „Hercegovac“ iz Gajdobre.

– Iz godine u godinu ekipa „Hercegovca“ ulazila je u višu ligu, a od ove jeseni smo članovi prvoligaškog društva. S obzirom na sve šta se dešavalo tokom ove jeseni i kako je sve teklo, mi smo zadovoljni ostvarenim plasmanom. Međutim, ima još dosta da se igra, tako da ćemo u nastavku takmičenja učiniti sve da ostvarimo cilj, a to je plasman u Super B ligu – Sever, Centar, rekao je Dobrivoje Marković.

[rev_slider alias=“norland-novi-„][/rev_slider]

 

Jedini poraz u dosadašnjem delu sezone, Gajdobrani su doživeli na svom terenu od ekipe „Hercegovine“ iz Sečnja. Prvenstvo će po svemu sudeći biti nastavljeno u martu, i odvijaće se po ubrzanom ritmu kako bi se nadoknadio zaostatak od četiri – pet neodigranih susreta iz jesenje polusezone. Zbog nepovoljne epidemiološke situacije, Gajdobrani su prestali da treniraju.

– Prekinuli smo, kao i ostale ekipe, sa treninzima. Kada saznamo kada će tačno biti nastavljeno prvenstvo nastavićemo sa radom. Naše prevashodne ambicije su da naša rukometna škola dobro radi kako bi klub imao uspešnu budućnost. Sa druge strane, sa igračima kao što su Prodanović, Nadoveza, Kozomora, Marković, logično je da imaš ambicije koje se svode na osvajanje prvog mesta.

Mislim da smo na dobrom putu da to i ostvarimo, a šta će biti ostaje nam da vidimo. Mislim, da je naša ekipa najviše izgubila zbog toga što nije bilo publike u našoj hali. Da je bilo drugačije ubeđen sam da bi naša hala u svakoj odigranoj utakmici bila puna jer Gajdobrani vole rukomet i svoj „Hercegovac“, jasan je Marković.


Pogledaj: Ostvareni plasman realnost

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here