BASSIVITY na EXIT Festivalu: Masovno oduševljenje publike

314

Najpopularniji izvođači vodeće regionalne hip-hop kuće Bassivity, nastupili su na Addiko Fusion bini EXIT Festivala, koja čini se, nikad pre nije bila tako puna kao na Bassivity Digital Showcase-u. Najveći deo publike koja je te večeri brojala čak 56.000 ljudi pohrlio je na ovu festivalsku binu kako bi čuo trenutno najaktuelnije izvođače u regionu.

https://www.instagram.com/p/Bznr71io15T/

 

Senidah, Sara Jo, Surreal, Fox, Kuku$, Elon, Brzo Trči Ljanmi okupili su nikad veću masu u ovoj zoni EXIT festivala, koja je ovacijama ispratila svaku pesmu, dok je bina bila osvetljena blicevima mobilnih telefona i fotoaparata, onih koji su poželeli da zabeleže svaki trenutak ovog nastupa. Publika je horski pevala pesme izvođača čiji hitovi u zbiru prelaze i vrtoglave brojke veće od 100 miliona YouTube pregleda! Prema rečima onih koji godinama dolaze na ovaj festival, Fusion Stage je tokom trajanja Bassivity Showcase-a bio najposećeniji u istoriji EXIT-a.

Posećenost i kvalitet ovog nastupa definitvno dokazuje da je domaći hip-hop i rap, sa svim svojim podžanrovima, konačno na vrhu regionalne muzičke scene. Interesantan je podatak da su Bassivity i EXIT Festival vršnjaci, osnovani su iste godine, pa će tako sledeće godine obeležiti dvadeset godina postojanja. I jedni i drugi, tokom svog trajanja, svojim radom i stvaralaštvom pravili su ogromne pomake i postavljali nove standard u regionalnoj muzičkoj industriji.

Publika EXIT-a imala je priliku da čuje i nekoliko premijernih live izvođenja pesama koje potpisuje Bassivity. Sara Jo je po prvi put izvela svoj novi hit singl Mili, mili, Surreal se pohvalio pesmom Sex, Zdravlje, Pravoslavlje, momci iz Kuku$ klana predstavili su aktuelni singl Čujemo se poslije,  dok je FOX izazvao pravu euforiju izvođenjem svog novog hita Par dana.

EXIT FESTIVAL koji je ove godine imao temu TRIBE je završen uspešno i ove godine, a šta nas očekuje sledeće još uvek ne znamo, mada poznavajući ovaj fenomenalan festival, sumnjamo da ćemo biti razočarani.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here