DJ Snake predstavio ultimativnu letnju himnu

517

DJ Snake, J. Balvin, i Tyga predstavili su danas singl i spot za numeru „Loco Contigo“ koja već na prvo slušanje odiše letnjim vibracijama i osvaja zavodljivim ritmom. Kada se na jednom mestu nađu ovakvi izvođači, da li se manje i očekivalo?

Zajedno sa predstavljenim singlom izašao je i spot koji iza koga stoji Colin Tilley, nagrađeni reditelj poznat po svom radu sa imenima kao što su Kendrick LamarRihanna, Britney Spears i Nicki Minaj.

 

[wonderplugin_slider id=170]

 

U saradnji sa „globalnim ambasadorom regetona“, kako je prozvan J.Balvin, i prepoznatljivim stilom koji donosi Tyga, DJ Snake je preoblikovao latino zvuk i doveo ga u savršenu vezu sa pop muzikom.

Iako smo prošle godine kao hit leta dobili Taki Taki, pesma koju je ovaj proslavljeni DJ i producent uradio sa Cardi B, Selenom Gomez Ozunom, ipak smo pomislili da je ovo možda za nijansu veći letnji hit koji vas prosto tera da đuskate.

Svakako je kul pustiti ovu pesmu dok se vozate autom po gradu, i uživate u vrućem vetru koje nam donose ovi letnji vrući dani, jer ne postoji apsolutno ništa bolje u tom momentu.

 

[wonderplugin_slider id=136]

 

A ne zaboravimo da je ova traka i odlična stvar za izlaske, jer ćete sigurno đuskati celu noć pevušeći te reči španskog jezika „Tú me tienes loco, loco contigo,y o trato y trato, pero baby, no te olvido“ jer je i pored dobrog beata ovaj tekst pesme ekstremno zarazan, što ovo čini uspešnim letnjim hitom za ovog DJa.

Iako je bio najavljen za EXIT festival ove godine, on ipak nije nastupio usred problema oko organizacije.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here