Jennifer Lopez i Cardi B zajedno u novom filmu „Hustlers“

500

Ono što željno isčekujemo ove jeseni je novi film pevačice, glumice i umetnice Jennifer Lopez koja će sigurno zapaliti bioskopske sale svojom ulogom striptizete Ramone u filmu Hustlers koji je rađen po istinitom događaju.

 

[wonderplugin_slider id=174]

 

Pored nje u ovom filmu će se naći još i mega popularna reperka Cardi B koja pre no što se vinula u rap vode je radila kao striptizeta u poznatom baru u New Yorku, što ove njujorčanke posebno ističe svakako iz mase ostale glumačke postave koja je blago rečeno fantastična.

U filmu će se još naći izvanredna glumačka postava u vidu zvezde filma Crazy Rich Asians – Constance Wu, fantastična Julia Stiles, glumica i RnB pevačica Keke Palmer, Lili Reinhart koja je poznata po svojoj ulozi u seriji Riverdale i sve popularnija reperka Lizzo.

Film je rađen po romanu Jessice Pressler koji je napisan po istinitom događaju gde su striptizete jednog kluba uzele stvari u svoje ruke sa željom da zarade dodatno pare bez da ih muškarci potkradaju, jer naporno rade za taj novac.

O filmu se priča u svim svetskim medijima već duži vremenski period, a mi ne možemo da prosto dočekamo premijeru ovog filmskog ostvarenja koja je zakazana za 13. septembar.

 

[wonderplugin_slider id=136]

 

Pored ovakve postave glumaca, očekuje se da će film veoma dobro proći na box officeu, s obzirom da je takođe i Ocean’s 8 film imao glumačku postavu u vidu Sandre Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafine, Rihanne i Helene Bonham Carter. 

[wonderplugin_slider id=175]

 

Čim je u doba feminizma u pitanju ovakva postava puna jakih žena, ovo je siguran džekpot za jedan veliki filmski blokbuster.

A kako izgleda prvi trejler koji nam daje blagi uvid na film, pogledajte u nastavku s obzirom da ćemo imati priliku da vidimo ove zvezde u nekoliko zahtevnih i nimalo lakih koreografija oko šipke, a svi znamo da je pole dance sve veći hit u svetu zbog neverovatne količine snage koja ti je potrebna za samo jedan pokret.

 

 

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here