Marija Žeželj slavi uspeh svog singla „All The Girls“

567

Dobitnica nagrade najboljeg novog izvođača na održanoj Music Awards Ceremony iliti MAC Awards je bila ove godine Marija Žeželj, a sada već slave uspeh svog singla All The Girls koji sada slavi godinu dana.

 

[wonderplugin_slider id=136]

 

Marija Žeželj je u svojoj numeri All The Girls poručuila svim devojkama da drže glavu visoko i nikada ne odustaju od svojih snova, jer da se ne lažemo uveliko traje doba feminizma i vreme je da se devojke provode više nego ranije.

Ako je suditi prema spotu koji danas proslavlja svoj prvi rođendan, prvom muzičkom fashion videu u regionu, iza koga stoje reditelj Lazar Bogdanović i dizajnerski duo MATES, Marijin savet bi trebalo slediti, jer ova devojka koja ima samo devetnaest godina zna šta radi.

 

[wonderplugin_slider id=170]

 

Iako ima potpisan ugovor za izdavanje kroz muzičku kuću Universal Music koja se nalazi u Beogradu, ova poznata vlogerka i pevačica ipak i dalje živi u Novom Sadu, kog kako je nekoliko puta navela obožava.

Ono što je još jako bitno kada je u pitanju ovaj njen novi singl i spot je činjenica da Marija kako raste kao artist oko sebe formira ozbiljan tim ljudi, te joj make up radi naša slavna šminkerka Cecilija Vurdelja, dok je za njenu kosu bio zadužen Creative Team iza kog stoji Marija Petrovski. 

Pritom Žeželjova je jedna od mladih nada domaće muzičke scene jer je jedna od retkih koja i dalje snima pesme na engleskom jeziku što je čini jednom od glavnih faca u prvoj postavi domaće muzičke scene koja bi mogla jako brzo biti zapažena od strane stranih medija poput MTV-ja.

Pritom, imati u Srbiji licencu za svoj VEVO kanal na popularnom sajtu YouTube nije nimalo lako, ali ipak sreća je možda ipak više na strani ove zvezde.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here