Ministar Vulin obišao Policijsku stanicu Bač

Prioritet policije bezbednost građana

1925
Foto: MUP

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin obišao je u utorak, 10.11. Policijsku stanicu Bač gde je održao kolegijum sa načelnikom Policijske uprave Novi Sad Slobodanom Malešićem i svim načelnicima policijskih stanica i ispostava koje pokriva ova policijska uprava.


Na kolegijumu su analizirani dosadašnji rezultati Policijske uprave Novi Sad i razmatrane aktivnosti koje će biti preduzete u narednom periodu u cilju unapređenja rada policije i povećanja bezbednosti građana.

Ministar Vulin je istakao da osnovni prioritet rada policije mora biti bezbednost građana i rasvetljavanje krivičnih dela opšteg kriminala kojima su u najvećem broju slučajeva naši sugrađani pogođeni.

 

Ministar je poručio da punu posvećenost policije očekuje i u borbi protiv organizovanog kriminala, korupcije i trgovine narkoticima.

Na kolegijumu, kome je prisustvovao i direktor policije Vladimir Rebić, predočeni su problemi sa kojima se u radu suočavaju policijski službenici, a ministar Vulin naglasio je da će Ministarstvo unutrašnjih poslova nastaviti da ulaže u poboljšanje uslova rada.


Pogledaj: Obaveštenje za građane opštine Bač

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here