Nagradni konkurs Tarketta „Učionica iz snova“

Moguće je glasati samo jednom dnevno sa jednog profila za jednu fotografiju.

1804
tarkett

 

Glasajte za naše škole u opštini Bač i Bačka Palanka:

OŠ „Aleksa Šantić“ , VajskaOVDE.

OŠ „Heroj Pinki“, Bačka PalankaOVDE.

OŠ „Zdravko Čelar“- Vrtić Snežana, ČelarevoOVDE.

PU „Mladost“, Bačka Palanka – OVDE.

 

PRAVILA NAGRADNOG KONKURSA

Na sajtu https://ucionicaizsnova.rs/ se organizuje nagradni konkurs „Učionica iz snova“ u okviru koga se pozivaju učenici škola i vrtića da osmisle svoju ekološku poruku i predstave je na originalan način. Forma u kojoj će oni to da urade je slobodna (kreiranje poruke od recikliranog materijala, uređenje zelenog kutka u učionici…bilo kakva kreativna i zanimljiva rešenja koja će predstaviti osmišljenu ekološku poruku) i da pozovu učenike drugih škola, odnosno, vrtića da probaju da urade nešto bolje. Fotografiju tog kreativnog rešenja koje su učenici sami uradili mogu da postave na sajt njihovi učitelji, profesori, direktori škola ili neko drugo punoletno lice iz škole, odnosno vrtića na landing stranicu http://ucionicaizsnova.rs/ gde bi bilo omogućeno glasanje za najkreativnije.
Tri ekološke poruke dobijaju nagradu – novi pod za svoju učionicu koji će na duži rok doprineti stvaranju bezbednije i lepše sredine za njihov rast i razvoj, učenje i druženje.

FOND POKLONA

Broj finalista konkursa: 20 (dvadeset)
Broj pobednika konkursa: 3 (tri)
Fond poklona za pobednika konkursa: podne obloge za učionice

 

MEHANIZAM NAGRAĐIVANJA

Finalisti se biraju na osnovu broja glasova za njihove fotografije koji se nalaze u galeriji aplikacije. Moguće je glasati samo jednom dnevno sa jednog profila za jednu fotografiju.
Glasanje je moguće samo uz obaveznu registraciju. Polje za registraciju će se prikazivati prilikom odabira fotografije i klikom na opciju Glasaj.

Pobednika konkursa bira žiri Organizatora od 20 fotografija sa najvećim brojem glasova. Žiri Organizatora čine: Tarkett Digital marketing specialist, Tarkett Director of op. marketing & TA, Tarkett Design manager i Account executive Tarkett Facebook page.

[wonderplugin_slider id=64]

 

Imena finalista i pobednika biće objavljena na Tarkett SEE Facebook stranici i na sajtu https://ucionicaizsnova.rs/ u petak 14.6.2019. do 17h uz njihovu saglasnost.

Nagrade dobija škola, odnosno, vrtić, koji su navedeni pri postavljanju fotografije na sajt.

Opšti kriterijumi po kojima se odobravaju fotografije koji mogu da učestvuju u konkursu su: ne smeju da prikazuju decu i maloletna lica; ne smeju da izazivaju ili promovišu nacionalnu, versku ili bilo koju drugu vrstu mržnje, ne smeju da pozivaju na nasilje.

Kriterijumi po kojima žiri Organizatora bira pobednika, od 20 fotografija sa najvećim brojem glasova, jesu: fotografija mora da sadrži kreativan prikaz ekološke poruke i toga što su učenici napravili, da promoviše pozitivne vrednosti za koje se zalaže Tarkett SEE; broj glasova koji budu sakupili finalisti neće presudno uticati na izbor pobednika.

[wonderplugin_slider id=67]

 

Nazivi škola, odnosno vrtića koji su dobili nagrade biće objavljeni na Tarkett SEE Facebook stranici, uz njihovu prethodnu saglasnost.

Kontakt podaci dobijeni prilikom prijave na konkurs i postavljanja fotografija neće biti dostupni javnosti i biće iskorišćeni isključivo za potrebe dogovora oko preuzimanja nagrade poklona.

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here