Najmlađima u Bođanima podeljeno 70 slatkih paketića

45
Foto: Turistička organizacija opštine Bač

BOĐANI: Podela paketića u Bođanima, u opštini Bač, održana je četvrti put, uprkos epidemiji ali uz poštovanje svih predviđenih mera, poslednjeg školskog dana ovog polugodišta.


Tom prilikom Deda Mraz je obradovao 70 mališana, od kojih je najmlađi u tom trenutku imao svega dva dana, a najstariji su bili učenici četvrtog razreda osnovne škole.

– Ovo je četvrta godina zaredom kako organizujemo dodelu paketića, a sve zahvaljujući ideji našeg predsednika Saveta Ivice Dumenuića – pojašnjava sekretarka Mesne zajednice Bođani Sanja Valečić Topić.

[rev_slider alias=“matis-namestaj-novooo“][/rev_slider]

 

– Uz pomoć desetak sponzora, među kojima su i manastir Bođani, Lovačko društvo i Dobrovoljno vatrogasno društvo, uspeli smo da sakupimo dovoljno novca za 70 paketića koje smo kupili u Slatkoj kući. Bilo je i slikanja po grupama sa Deda Mrazom, baš smo u veselju proveli vreme.

Zbog koronavirusa ovogodišnja podela paketića nije bila spektakularna kao prethodnih godina, kada su za tu priliku paketiće delili iz vatrogasnog vozila ili kočija, ali već za sledeću imaju ideju kako da upriliče događaj, naravno, ako sve bude u najboljem zdravstvenom redu.

Osnovci su, čak, kako tradicija takođe nalaže, dobili paketiće prethodnog dana od Turističke organizacije Bač.


Pogledaj: Vukašin Tepić na prijemu u opštini Bač

[rev_slider alias=“slider-3″][/rev_slider]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here