NOVO U GRADU: Butik ekskluzivne italijanske sportske opreme

6506

U centru Bačke Palanka, u Zanatskom centru Sity, u Bloku Partizan, otvorena je nova, ekskluzivna prodavnica sportske opreme. Radi se o brendu Legea, proizvođaču sportske operme iz Italije, tj. iz Pompeje.

Brend Legea jedan je od najpopularnijih sportskih brendova u italijanskim fudbalskim klubovima i dobro poznat svim ljubiteljima sporta. 

Osnovao ga je Antonio Acanfora 1988. godine. Predstavlja jedan od najpopularnijih brendova među amaterskim italijanskim fudbalskim timovima. Poslednjih godina i fudbalski timovi u glavnim fudbalskim ligama Evrope takođe nose ovu opremu.

Legea je vodeća sportska marka, koja razume važnost koordiniranog tima i klubova. Legea je proširila svoj koncept uključi noviju, oštriju sliku, privlačeći sve stilove, trendove i generacije, uz održavanje proizvoda u obliku obezbeđivanja timskog izgleda. Da bi dopunila ovaj autentičan stil, Legea takođe nudi visoko kvalitetnu liniju obuće.

Da bi dalje poboljšali opseg, većina proizvoda je dostupna u velikom broju veličina. Od dece i mladića, devojaka do odraslih i vetrana (rekreativaca), proizvodi su pogodni za sve sportiste, velike ili male, mlade ili stare.

U prodavnici Legea u Bačkoj Palanci možete pronaći dečije, muške i ženske trenerke, majice, dukseve, torbe, kape, kačkete, rukavice, čarape i još mnogo toga. Ono po čemu se ovaj proizvođač ističe je kompletni program opreme za fudblaske, teniske i odbojkaške timove.

Legea Srbija official


Zixsport iz Bačke Palanke je autorizovani distributer italijanskog brenda sportske opreme Legea za Srbiju. Radi online prodaju  i dostavu na adresu kurirskim službama.

Posetite ovu prodavnicu, jer ćete sigurno pronaći neki komad za sebe, il posetite njihov web sajt da vidite kompletnu ponudu.

Adresa:
Zanatski centar Sity, Blok Partizan, Bačka Palanka
Radno vreme:
Radnim danima: od 10 do 20 časova
Subotom: Od 10 do 15 časova

Kontakt:

Web sajt: zixsport.com
Instagram: legeasrbija_zix_sport
Facebook: Legea Srbija official
Telefon: +38163 123456, +38121 1234567

Email: [email protected]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here