Održan panel – Kako koristiti prezentaciju „Bač – nekad i sad“

U cilju promocije i valorizacije turističkog potencijala opštine Bač

89
Izvor: Facebook/Turistička organizacija Opštine Bač

BAČ: Tokom realizacije projekta „Kult(R)ural -razvoj, zaštita i promocija opštine Bač“ održana je i panel diskusija na temu „Kako mogu besplatno da koristim prezentaciju „Bač – nekad i sad“ da bih pomogao promociji i valorizaciji turističkog potencijala“.


Projekat sprovodi udruženje „Dunav 1245″ iz Sremskih Karlovaca finansiran od Vlade Švedske kao deo šireg projekta „Platforma za odgovorno upravljanje javnim finansijama ,koje sprovodi Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP).

[rev_slider alias=“zivinastija“][/rev_slider]

 

Panelisti, Darko Milanković – Pokrajinski sekreterijat za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu i Branka Mandić – Turistička organizacija opštine Bač, zajedno su sa učenicima Poljoprivredne škole u Baču diskutovali o mogućnostima i načinu promocije opštine Bač, kako turističkih potencijala tako i ostalih resursa.

Jedna od mogućnosti je i besplatno korišćenje digitalne prezentacije kulturno-istorijskih spomenika naše opštine koja se može pregledati na zvaničnom sajtu Turističke organizacije opštine Bač. Više pogledaj OVDE.


Pročitaj: Održana manifestacija Dan jagode i meda u Gradskom parku u Baču

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here