Opštini Bač dodeljena sredstva za izradu planske dokumentacije

Za prostornu celinu "Drevni Bač sa Tvrđavom", dodeljena bespovratna sredstva u ukupnom iznosu od 1.980.000,00 dinara.

108
Foto: Wikimedia Commons

Zamenica predsednika opštine Bač, Marina Balaban prisustvovala je danas, 17.11. u Holu zgrade Pokrajinske vlade, potpisivanju ugovora za dodelu bespovratnih sredstava iz budžeta Autonomne pokrajine Vojvodine u 2021. godini za sufinansiranje izrade planske dokumentacije.


Odlukom Pokrajinskog sekretarijata za urbanizam i zaštitu životne sredine, opštini Bač su za potrebe izrade planskog dokumenta Plan detaljne regulacije za prostornu celinu „Drevni Bač sa Tvrđavom“, dodeljena bespovratna sredstva u ukupnom iznosu od 1.980.000,00 dinara.

Izvor: Opština Bač

Pokrajinski sekretarijat za urbanizam i zaštitu životne sredine raspisao je javni konkurs za dodelu bespovratnih sredstava iz budžeta Autonomne pokrajine Vojvodine u 2021. godini, za sufinansiranje izrade planske dokumentacije i to: prostornog plana jedinice lokalne samouprave, generalnog urbanističkog plana, plana generalne regulacije i plana detaljne regulacije, u cilju stvaranja planskog osnova i podsticanja planskog uređenja prostora, radi razvoja naseljenih mesta, a time i stvaranja kvalitetnog preduslova za realizaciju investicija u oblasti građevinarstva, infrastrukture, poljoprivrede, industrije, turizma i drugih privrednih grana jedinica lokalne samouprave na teritoriji Autonomne pokrajine Vojvodine, a predstavnici 15 gradova i opština sa teritorije AP Vojvodine danas su potpisali ugovore.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here