Opštinska uprava Bač pustila u rad dva POS terminala

514
Foto: bac.rs

Opštinska uprava Bač u saradnji sa Kancelarijom za informacione tehnologije i elektronsku upravu Vlade Republike Srbije postavila i pustila u rad dva POS terminala u zgradi opštine.


Oba POS terminala su postavljena u Prijemnoj kancelariji u prizemlju zgrade opštinske uprave Bač.

Postavljanjem POS terminala građanima je omogućeno elektronsko plaćanje platnim karticama (DinaCard, Visa i Mastercard), bez obzira na banku izdavaoca. Na taj način mogu se plaćati sve vrste taksi i naknada kako republičke tako i lokalne čiji je primalac jedinica lokalne samouprave, odnosno porezi na imovinu pravnih i fizičkih lica.

Plaćanje platnim karticama na POS terminalima na šalterima opštinske uprave, predstavlja će uštedu vremena čekanja u redovima, otkloniti potrebu odlaska do pošte ili banke i ponovni dolazak na šaltere lokalne samouprave i povećati efikasnost u pružanju usluga građanima, jer se skraćuje procedura podnošenja zahteva.

Jednom rečju, građanima se omogućava lakše i brže korišćenje usluga lokalne samouprave. Korišćenje POS terminala za plaćanje, obezbediće i najniže provizije za uplate na šalterima, 45 dinara za iznose manje od 4.500 dinara, odnosno jedan odsto za veća plaćanja.

 

[wonderplugin_slider id=75]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here