Otvoren konkurs za kupovinu seoskih kuća u opštini Bač

1021
Image by RENE RAUSCHENBERGER from Pixabay

01.07.2020. godine raspisan je Konkurs za dodelu bespovratnih sredstava bračnim parovima na teritoriji opštine Bač za kupovinu seoskih kuća sa okućnicom. Prijave na konkurs će se primati zaključno sa 31.07.2020. godine.

Predmet Konkursa je dodela bespovratnih sredstava za kupovinu seoskih kuća sa okućnicom, supružnicima i vanbračnim partnerima sa prebivalištem na teritoriji opštine Bač koji nemaju stambeni prostor u svom vlasništvu.

[rev_slider alias=“belotehna-nova“][/rev_slider]

 

Pod seoskim kućama smatraju se nepokretnosti koje se nalaze u naseljenim mestima: Bač, Selenča, Vajska, Bođani, Plavna i Bačko Novo Selo.

Ukupna sredstva koja se dodeljuju po ovom Konkursu iznose 3.000.000,00 dinara.

Učesnici/ce konkursa mogu da apliciraju samo sa jednom prijavom, a visina dodeljenih sredstava ne može biti veća od 1.000.000,00 dinara.

Kompletan tekst Konkursa, Pravilnik o uslovima za dodelu bespovratnih sredstava bračnim parovima na teritoriji opštine Bač za kupovinu seoskih kuća sa okućnicom, kao i Obrazac prijave na konkurs mogu se preuzeti putem linka: http://www.bac.rs/sr/konkurs-seoske-kuce

Sve dodatne informacije mogu se dobiti lično u opštinskim kancelarijama br. 9 i br. 208 ili putem telefona 021/6070-075 lok. 130 Ivana Modić i lok. 149. Antonio Šumić.


Možda će Vas zanimati: Letnji red vožnje JKP „Tvrđava“

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here