Otvorene novoizgrađene prostorije PU „Kolibri“ u Baču

1645

BAČ: Predškolska ustanova „Kolibri“ iz Bača od danas u novoizgrađenim prostorijama bogatija za jednu vaspitnu grupu.


Novoizgrađene prostorije Predškolske ustanove „Kolibri“ Bač danas su i zvanično otvorene, a školsku 2018/2019. godinu vrtić, na ponos svih, započinje sa jednom vaspitnom grupom više.

PU u Baču sada pohađa ukupno sedam vaspitnih grupa i to: dve celodnevnog pripremnog predškolskog programa, po jedna starija, srednja, mlađa i dve jaslene grupe. Zaposleni u PU „Kolibri“ Bač sada brinu o ukupno 150 mališana, uzrasta od jedne do šest godina.

Drugo polugodište deca dve jaslene grupe, su na ponos svih, započela u novodograđenom delu vrtića.

[wonderplugin_slider id=75]

 

Ovom prilikom svečanom otvaranju je prisustvovao i predsednik opštine Bač, Borislav Antonić koji je tom prilikom istakao važnost realizacije ove bitne investicije na teritoriji opštine.

„Prostor za decu jaslenog uzrasta ispunjava sve normative koje nam Zakon nalaže za boravak i vaspitno-obrazovni rad sa decom od jedne do tri godine“ naglasio je Antonić i dodao da je zahvaljujući osnivaču PU „Kolibri“ Bač i opštini Bač dograđen i adaptiran centralni vrtić u Baču, dok je opremanje prostora finansirao Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje.

Ukupno 15 dece uzrasta od jedne do dve godine i 18 dece uzrasta od dve do tri godine, od danas će uživati u novim prostorijama vrtića, gde će njihovo obrazovanje i vaspitanje biti znatno kvalitetnije.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here