Pokrajinski sekretar za privredu i turizam posetio opštinu Bač

Dr Nenad Ivanišević najavio nova podsticajna sredstva

154
Foto: Nenad Ivanišević (Izvor: Facebook/Opština Bač)

BAČ: Pokrajinski sekretar za privredu i turizam, dr Nenad Ivanišević, juče (28.07.), posetio je opštinu Bač, gde je u radnoj poseti, obišao privredne subjekte sa teritorije opštine Bač.


Zajedno sa svojim saradnicima i domaćinima, zamenicom predsednika opštine Bač Marinom Balaban i pomoćnikom Nikolom Vuletićem, obišao je porodično preduzeće u Selenči, sa višedecenijskim iskustvom u proizvodnji i prodaji pekarskih i konditorskih proizvoda „Anna Bake House doo“.

Nakon Selenče, posetili su „Pčelinju kliniku“ u Bačkom Novom Selu, koja se, pored primene inovativnih, ruskih receptura u domenu alternativne medicine, bavi i ruralnim eko-zdravstvenim turizmom i tradicionalnom proizvodnjom proizvoda od i na bazi meda.

Sekretar Ivanišević i saradnici, posetu su završili obilaskom ugostiteljskog objekta i restorana „Bački dvor“ na Provali.

Dr Nenad Ivanišević je juče istakao značaj konkursnih sredstava koja se privrednim subjektima dodeljuju od strane Sekretarijata na čijem je čelu, ali i malim i srednjim preduzećima te najavio nova podsticajna sredstva.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here