Potpisani ugovori za realizaciju mera energetske efikasnosti u Baču

Opština Bač je za ovu meru opredelila pet miliona dinara sopstvenih sredstava, a isto toliko sredstava je dobila i od resornog ministarstva

212
Izvor: Opština Bač

BAČ: Potpisivanje ugovora sa korisnicima koji su učestvovali na Konkursu za realizaciju mera energetske efikasnosti, a koji su zadovoljili propisane kriterijume, upriličeno je u četvrtak, 28.10. u Svečanoj sali Opštine Bač.


Opština Bač je za ovu meru opredelila pet miliona dinara sopstvenih sredstava, a isto toliko sredstava je dobila i od resornog ministarstva.

Koliko su ove mere koje je jedinica lokalne samouprave sprovela uz direktnu pomoć i saradnju sa državom bile bitne i važne, govori i podatak da se u opštini Bač na Konkurs prijavilo ukupno 106 zainteresovanih građana, dok je Komisija konstatovala da njih 74 ispunjava kriterijume.

Ugovore su korisnicima dodelili predsednik opštine Bač, dr Steva Panić i njegova zamenica, Marina Balaban.

Oni su ovom prilikom čestitali svima koji su danas potpisali ugovore i izrazili nadu da će im ugradnja nove stolarije kao i postavljanje izolacije značajno poboljšati kvalitet života i doprineti uštedama u kućnom budžetu, pogotovo tokom zimskog perioda koji nam predstoji.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here