Poziv na radionicu – udruženje Biznisnova

U okviru pomenute obuke planirano je da se polaznice obuke upoznaju sa dva česta zanimanja u IT industriji

172
Foto: Opština Bač

Opština Bač informiše sve zainteresovane da će Biznisnova – centar za proaktivno poslovanje 22.3.2021. godine sa početkom u 18 časova realizovati onlajn obuku „Kako postati content writer i copywriter“.


Ciljna grupa za koju se obuka izvodi jesu žene i devojke iz opštine Bač koje se interesuju za ova zanimanja kao i žene koje imaju sopstveni posao i žele da se što uspešnije promovišu putem Interneta i društvenih mreža.

U okviru pomenute obuke planirano je da se polaznice obuke upoznaju sa dva česta zanimanja u IT industriji – copywriter i content writer, koja su inače jedna od najtraženijih zanimanja današnjice i mogućnostima zapošljavanja u okviru ovih zanimanja.

[rev_slider alias=“zivinastija“][/rev_slider]

Takođe, planirano je da učesnice dobiju smernice kako da napišu što bolji onlajn članak za različite potrebe (komercijalne, informativne, edukativne i sl.) odnosno da unaprede promociju svog posla na Internetu i društvenim mrežama.

Obuku će voditi ekspertkinja Jovana Perković koja ima dugogodišnje iskustvo u žurnalistici i digitalnom marketingu.

Obuka se realizuje u okviru projekta „Žene u Informacionim tehnologijama“ koji je deo šireg projekta „Platforma za odgovorno upravljanje javnim finansijama“ koji sprovodi Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP), a finansira Vlada Švedske.

Link za prijavljivanje na obuku je:  https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdxRu…/viewform

Pogledaj: Šta će moći da radi od sutra, a šta ne?

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here