Sara Jo zapalila domaću muzičku scenu!

594

Sara Jo, trenutno najpopularnija mlada pop zvezda trenutno dominira domaćom muzičkom scenom sa sinlgom Mili, mili koji prati spot inspirisan svetskim zvezdama poput Britney Spears, Aaliyah, Janet Jackson, ali i domaće grupe koju su nekad imale sestre Kovač – K2.


Pesma Mili, mili dogodila se sasvim spontano, i u tome je njena najveća čar. Zbog toga je svi posebno volimo. Što se tiče naziva pesme, on mi je posebno drag, jer “mili“ tepamo onima do kojih nam je stalo“ otkriva Sara.

Svojom pojavom i talentom, Sara Jo je osvojila publiku širom regiona još sa svojim učešćem u šou Prvi Glas Srbije, a novom pesmom odlučila je da napravi mali omaž muzici na kojoj je odrasla i koja je dan danas inspiriše.

https://www.instagram.com/p/Bzf3SvoICoI/

Želela sam da ovaj spot ima estetiku koja je pratila muziku krajem devedesetih i početkom dvehiljaditih. Verujem da će ova pesma dotaći i generacije koje su odrastale u to vreme, ali i one koji su tada bili mladi i koji ovaj period pamte po odličnom provodu. Reditelj spota Lazar Bogdanović i ja, lako smo se složili, da muzički pravac na koji se oslanja pesma, a to je UK Garage, treba u potpunosti da isprati i spot. Bio je pravi izazov pronaći lokacije i adekvatan kostim, koji je na kraju i nastao isključivo za potrebe ovog spota. Čitav kreativni proces odlično je protekao, kao i samo snimanje“ poručuje Sara Jo.

Finalni pečat tekstu dao je kompozitor i aranžer pesme – Nikola Kirćanski Kei, dok je ideja o tekstu i nazivu novog singla nastala tokom rada sa sad već sve popularnijom kantautorkom Bojanom Vunturišević koja se krije iza teksta pesme Mala Plava, poznate novosadske barbike Nataše Bekvalac.

[wonderplugin_slider id=136]

 

Jednog dana dobila sam poziv iz izdavačke kuće Bassivity Digital da, kao tekstopisac, učestvujem u radu na novoj pesmi Sare Jo. Ovaj poziv sam shvatila kao veliki izazov, jer nikada ni na jednoj pesmi nisam bila samo reč, bez muzike. Jako me je zanimalo da li ću uspeti da odgovorim na zadatak, kakva će Sara biti kao saradnica, pošto smo kao drugarice već dobro kliknule. Čim sam čula melodijsku liniju refrena, odmah sam znala da su te note rezervisane za reč „mili“. Ostatak teksta se samo nadovezivao. A Sara, moja dobra drugarica, a dosta zahtevna saradnica, dugo se dvoumila, ali sam na kraju ipak pobedila“ kroz smeh govori Vunturiševićka.

Pesma Mili, mili je trenutno treći dan broj jedan na YouTubeu u našoj državi, dok polako skače i u regionu na trending listi. Snimljena je u studiju izdavačke kuće kod nas Bassivity Digital za koju snimaju naše domaće zvezde kao što su Senidah Coby.

Ovaj genijalni spot potpisuje produkcija Kaktus media na čelu sa rediteljem Lazarom Bogdanovićem, čiju ćemo artističku notu tek gledati u budućnosti sve više i više.

Ako ste slučajno propustili novi singl Sare Jo, možete ga čekirati u nastavku.

A kao da joj to nije bilo dovoljno, na ovogodišnjem Exit Festivalu je izvela po prvi put pesmu live, na šta je publika blago rečeno odlepila od sreće.

https://www.instagram.com/p/BznqhPQIBgr/

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here