Svetski bronzani Filip Bertran na prijemu u Opštini Bač

389
Foto: Opština Bač

Član Kluba dizača tegova „Herkules“ Bač, Filip Bertran je juče 14.01. zajedno sa svojim trenerom Zoranom Pantelićem bio gost Opštine Bač.


Filip je u novembru mesecu 2020. godine predstavljao našu zemlju na Prvom juniorskom Svetskom onlajn Kupu koji je organizovala Međunarodna federacija dizača tegova sa Peruanskom federacijom, u Limi.

[rev_slider alias=“euro-af-salon-namestaja“][/rev_slider]

 

U uzrasnoj kategoriji 17 godina i težinskoj kategoriji do 96 kg, u grupi B, Filip je sa ukupno podignutih 261 kg (115+146) osvojio treće mesto u svetu.

Tim povodom su ga ugostili zamenica predsednika opštine Bač, Marina Balaban, predsednik Skupštine opštine Bač, Dragan Amidžić i pomoćnik predsednika Nikola Vuletić i uručili mu prigodan poklon.

Oni su tom prilikom istakli značaj prepoznavanja mladih i perspektivnih sportista u našoj opštini, pogotovo kada ostvare ovako značajne rezultate, te naglasili da je sistemska i kontinuirana podrška od ključne važnosti za stvaranje idealnih uslova za treniranje, što se između ostalog renoviranjem sale u kojoj treniraju članovi KDT „Herkules“ Bač, svakako podiglo na viši nivo.

Čestitke su upućene kako Filipu Bertranu i članovima njegove porodice, tako i treneru Zoranu Panteliću koji osim momaka u Baču, trenira i Juniorsku mušku reprezentaciju Srbije u sportskoj disciplini dizanje tegova.


Pogledaj: Predsednik obišao zimsku službu

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here