TEYA DORA: Novo ime na našoj sceni!

982

Talentovana Teodora Pavlovska, umetničkog imena Teya Dora, jedna od najmlađih balkanskih stipendista čuvenog Berklee College of Music u Bostonu, snimila je svoj prvi singl  Da ne meni je u izdanju izdavačke kuće Bassivity Digital.

[wonderplugin_slider id=170]

 

 

 

 

Iako sam pesmu Da ne meni je prošlo leto  počela da komponujem za nekog drugog, odmah sam osetila da bih baš ja mogla da je otpevam. U to su me kasnije ubedili i moji prijatelji i kolege Milan Radulović Laća, naš poznati tekstopisac i njegova mama čuvena Marina Tucaković. Odmah sam u Beogradu snimila glas, dok sam u Njujorku dovršila aranžman sa svojim kolegom poznatim američkim producentom Džerardom Barnsomkaže Teya Dora.

Spot za pesmu Da na meni je sniman je  i u Beogradu i u New Yorku, a sve devojke koje se pojavljuju u spotu su, kako talentovana muzičarka otkriva, njene  drugarice.

Nema sumnje da će Da na meni je očarati balkansku muzičku scenu jer Teya Dora je pored očaravajućeg glasa ogromnog opsega, školovanog i u višoj školi solo pevanja u Beogradu i na Berklee College of Music u Bostonu, izvrstan muzičar.

https://www.instagram.com/p/BzbXinmAdET/

Sa tri prethodne pesme, jedine koje je do sada  komponovala za srpsku muzičku scenu, pokazala je  da ona komponuje samo hitove. Ovog meseca je u saradnji sa Coby-jem napisala muziku za aktuelan hit Nataše Bekvalac Dodji mami, a  autorka je kompozicije i tekstova za pesme  Nema limita i Yin &Yang, koje izvodi Nikolija, a koji su postali veliki YouTube i klupski hitovi.

[wonderplugin_slider id=136]

 

Ova talentovna umetnica, koja je sa samo 17 godina otišla da studira muziku, u Americi je inače više godina unazad angažovana u muzičkoj produkcijskoj kući ARKTKT Publishing LLC, u New Yorku gde stvara velike muzičke hitove i komponuje za TV reklame, serije i filmove.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here