Turistička organizacija opštine Bač na festivalu „Good Food & Wine“

141
Foto: Turistička organizacija opštine Bač

Turistička organizacija opštine Bač, u saradnji sa Turističkom organizacijom Vojvodine, učestvovala je na festivalu „Good Food & Wine“ 5. septembra koji je bio održan na Sava Promenadi.


„Good Food & Wine“ festival je projekat iz oblasti turizma. Slogan ovogodišnjeg, drugog po redu festivala je „Okusi ljubav na reci“ – ljubav prema divnim proizvodima srpske gastronomije, vinima, Srbiji, Beogradu, reci na kojoj će Festival biti održan.

Slogan sugeriše i sve ono što posetioci mogu doživeti i osetiti ako se spuste do Sava Promenade i do kejeva duž Save i Dunava.

Turistički potencijali reka na čijem se ušću nalazi glavni grad, kao i ukupna turistička ponuda Beograda, Vojvodine i Srbije, naša tradicionalna hrana, pića, kao i kultura i umetnost, predstavljeni su na festivalu, uz učešće više od 100 subjekata turističke privrede, institucija, kompanija, relevantnih stručnjaka i drugih partnera.

„Good Food & Wine“ festival ima za cilj da promoviše i afirmiše turističke potencijale glavnog grada i naše zemlje. Jedan od segmenata festivala bio je i „Dani Vojvodine u Beogradu“ u kojem su privrednici i zanatlije iz Vojvodine predstavili svoje tradicionalne i autentične proizvode.

[rev_slider alias=“belotehna-nova“][/rev_slider]

 

Na izložbenim štandovima Turistička organizacija opštine Bač je predstavila kompletnu turističku ponudu opštine Bač kao i poljoprivredne proizvođače PG „Danijela Marinković“ i kupinovo vino „Gajić“ koji su imali mogućnost da svoje organske proizvode vrhunskog kvaliteta predstave ali i da prodaju posetiocima festivala.


Pogledaj: Dodeljena dva minibusa za prevoz đaka u opštini Bač (VIDEO)

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here