Uručena priznanja nosiocima Svetosavskih nagrada

431
Izvor: Facebook/Opština Bač

BAČ: Ovogodišnjim laureatima najprestižnijeg priznanja u oblasti prosvete, Svetosavske nagrade uručene su juče (26. 01. 2021. godine) najzaslužnijim radnicima iz svih škola u opštini Bač, ali i Predškolske ustanove, kao i srednje Poljoprivredne škole.


Prisutne je na samom početku pozdravila zamenica predsednika opštine Bač, Marina Balaban, koja je tom prilikom istakla kako je sigurna da ih ovo priznanje veseli, ali i obavezuje da i dalje istraju na putu prosvetiteljstva i obrazovanja, jer je to jedan od najbitnijih stubova svih civilizovanih društava.

Oops...
Slider with alias matis namestaj novooo not found.

 

„Veoma je značajno kada kolege sa kojima delite svakodnevnicu, prepoznaju vaš doprinos za celokupnu instituciju u kojoj radite, te oblast u kojoj delujete. Vaša profesija se u ovim, ne tako lakim vremenima, suočila sa velikim izazovima prelaska na onlajn nastavu, što se pokazalo kao prekretnica za celokupan obrazovni sistem koji je uspešno odgovorio na zadatke koje su pred njega postavljeni. Verujem da ćete zajedničkim snagama, ali i uz pomoć lokalne zajednice nastaviti da koračate stazama uspeha, a da će na tom putu naša obrazovana i vaspitana deca biti motiv kojim ćete se i dalje voditi“, zaključila je Balaban u svom obraćanju.

Među ovogodišnjim nosiocima Svetosavske nagrade su: vaspitač PU „Kolibri“ Bač Nada Dajić, profesor fizičkog vaspitanja – diplomirani organizator rekreacije Milanko Ćurić iz OŠ „Vuk Karadžić“ Bač, direktorica OŠ „Aleksa Šantić“ iz Vajske Aleksandra Berić, Ana Petraš profesor razredne nastave iz OŠ „Jan Kolar“ iz Selenče, magistar biologije iz OŠ „Sveti Sava“ iz Plavne Darko Jovanović, Jovana Žarković master profesor književnosti i jezika iz OŠ „Moša Pijade“ iz Bačkog Novog Sela, kao i Boban Đorđević, diplomirani inženjer poljoprivrede iz Poljoprivredne škole u Baču.

Nagrade su dobitnicima uručili zamenica predsednika opštine Bač Marina Balaban i pomoćnik predsednika Nikola Vuletić.


Pročitaj: Raste izvoz kukuruza, neće biti zabrana ili uvođenja taksi

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here