13. Medzinárodný motozraz v Pivnici

1193

V dňoch od 16. do 18. augusta prebiehal v Pivnici 13. motozraz, ktorému sa aj tohto roku tešili početní návštevníci.

Na začiatku koncertu

Na pivnickom jarmočisku od piatku do nedele prebiehali početné moto akcie, ktorých organizátorom bol Moto club Mugger Riders.

V piatok bol motozraz spolu s kempom pre záujemcov oficiálne otvorený po čom nasledovali koncerty skupín Zemljotres z Aradáču, Godfathers Band z Crvenky a domácej pivnickej skupiny Gama Ray.

Ján Grňa a Michal Žigmund

Počas dvoch dní na motozraz prichádzali motorkári alebo všeobecne známi bajkeri zo Srbska, ale aj z okolitých štátov – Chorvátska, Slovinska, Bosny a Hercegoviny, Maďarska, ale dokonca až z Česka. Najstarší účastník motozrazu mal 76 rokov. Všetci motorkári mali ako aj po minulé roky zabezpečený vstup zdarma. Pre účastníkov kempu organizátori prichystali stravovanie v areáli jarmočiska po všetky dni podujatia.

[wonderplugin_slider id=178]

 

V sobotu poobede sa slávnostné motodefilé začínalo na jarmočisku, pokračovalo po niektorých uliciach v Pivnici, potom sa usmernili do Despotova, kde mali prichystané občerstvenie. O 18. hodine sa vrátili do Pivnice, kde ich vítal v centre pomerne veľkí počet divákov.

Počas performancie

Na jarmočisku nakoniec niektorí odvážlivci predviedli s motorkami performancie. O 20. hodine nasledoval rockový koncert troch skupín – Nešto između z Mostaru, Old Foxyz z Nového Sadu a Prljavi Romeo z Apatinu.

[wonderplugin_slider id=177]

 

Ako aj po minulé roky motozraz splnil očakávania organizátorov. Každoročne sa ho zúčastňuje čoraz viac účastníkov a návštevníkov koncertov, čo dokazuje, že kvalita tohto podujatia každoročne stúpa.

Skupina Gama Ray z Pivnice

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here