„Ašlama čudno ime za trešnju“ ostavila posetioce bez daha (VIDEO)

Autorka Nikolina Bajić je prikupljen novac u iznosu od 21.000 dinara donirala je za lečenje Milenka Jovina iz Obrovca. POGLEDAJTE PRILOG!

699

BAČKA PALANKA: U ponedeljak (06.09.) u Galeriji Narodne biblioteke „Veljko Petrović“, sa početkom u 20 časova, održana je promocija knjige „Ašlama čudno ime za trešnju“, autorke Nikoline Bajić.


Autobiografska priča o ratu, ostavila je mnoge posetioce bez daha. Promociji su, pored autorke, prisustvovali recenzent Milena Milikić, u ime izdavača Tanja Vukićević, pesnikinja Teodora Petrović i članovi Kluba klasične gitare Akord.

Nikolina Bajić je, do sada, novac od prodatih knjiga donirala u humanitarne svrhe, a tako je bilo i ovaj put. Cena knjige bila 500 dinara, a bila je i kutija za dobrovoljni prilog. Prikupljen novac u iznosu od 21.000 dinara doniran je za lečenje Milenka Jovina iz Obrovca.

Knjiga „Ašlama čudno ime za trešnju“, objavljena je u oktobru 2020. godine, a autorka je najavila i novu knjigu koja je u pripremi i samo otkrila da će biti reči o jednoj heroini.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here