Bačka dočekuje Partizan, važna obaveštenja

776
Foto: MN Press

Fudbaleri Partizana gostovaće u subotu u Bačkoj Palanci, a povodom utakmice uvodnog kola u prolećnom delu sezone na sajtu OFK Bačke pojavile su se najvažnije informacije vezane za ovaj duel.


– Povodom utakmice 22. kola Super lige Srbije između Bačke i Partizana koja je na programu u subotu sa početkom u 13 časova na stadionu „Slavko Maletin Vava“ juče je u prostorijama kluba održan sastanak rukovodstva kluba i policije, gde je kako zakon o sportu i sportskim manifestacijama nalaže donešeno nekoliko Odluka vezanih za samu utakmicu koja je okarakterisana kao utakmica visokog rizika.

Prodaja ulaznica za ovu utakmicu vršiće se u klupskim prostorijama u četvrtak i petak od 9 do 17 časova.

[wonderplugin_slider id=64]

 

Prodavaće se ulaznice za obe tribine i cena ulaznica je 500 dinara. Ulaznice plaćaju svi, a pri kupovini ulaznica potrebno je pokazati lični dokument, jer jedna osoba može da kupi najviše četiri karte. Mole se navijači koji imaju sezonske ulaznice da u četvrtak i petak od 9 do 17 časova dođu u prostorije kluba i dobiju pozivnice za ovaj susret, jer na stadion neće moći ući sa sezonskim kartama.

Na zapadnu tribinu stadiona moći će da uđu samo pristalice i simpatizeri Bačke, dakle na zapadnu tribinu neće biti dozvoljen ulaz nikom ko na sebi bude imao obeležja protivničkog kluba, u ovom slučaju Partizana. Istočna tribina stadiona rezervisana je isključivo za navijače Partizana.

Pošto je utakmica između Bačke i Partizana proglašena utakmicom visokog rizika, mole se navijači oba kluba da na stadion dođu ranije kako bi se izbegle nepotrebne gužve i samim tim omogućilo pripadnicima MUP da nesmetano obavljaju svoj posao. Kapije stadiona biće otvorene u 10 časova, dakle tri sata pred početak duela između Bačke i Partizana – navedeno je na sajtu kluba iz Bačke Palanke.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here