Bačka „punom parom“ – stižu pojačanja!

852

BAČKA PALANKA: U četvrtak (10.01.) u 11 h stari – novi šef stručnog štaba Zoran Govedarica je sa svojim pomoćnicima izvršio prozivku igrača čime su „Plavi“ otpočeli sa radom.

Na prozivku šefu stručnog štaba javilo se 25 igrača i nekoliko igrača koji su došli na probu.

Po planu i programu priprema koji je prestavio Govedarica igrači će do ponedeljka raditi jednom dnevno što će biti uvodni deo priprema. Od ponedeljka preće se na rad dva puta dnevno u teretani i na terenu sa veštačkom travom, sve do 22. januara kada se ekipa Bačke seli u Antaliju u Tursku na četrnaestodnevne pripreme.

Pre polaska za Tursku igrači Bačke imaće i jednu kontrolnu utakmicu protiv Vojvodine iz Novog Sada koja je zakazana za 19. januar.

U Antaliji se ostaje do 6. februara kada se ekspedicija „Plavih“ vraća za Bačku Palanku i nastavlja sa radom do utakmice 22. kola Superlige Srbije, a prve utakmice u prolečnom delu sezone kada „Plavi“ 16. februara dočekuju Partizan.

Luka Asentić (19)

Pojačanja

OFK Bačka je dobila prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku. Dres superligaša zadužio je mlađani Luka Asentić (19).

Reč je o prvom strelcu Omladinske lige Bosne i Hercegovine, članu Zvijezde 09 iz Stanišića. Asentić je u seniorskoj konkurenciji upisao šest utakmica, upisao se jednom i u listu strelaca.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here