Beograđanka ispala iz voza u Sutomoru

827
Foto: Dnevnik

Državljanka Srbije M. P. iz Beograda zadobila je teške telesne povrede frakturu lobanje kada je ispala iz voza na stanici u Sutomoru.


Nesreća se dogodila u subotu, 11. maja, oko 5.30, a prema pisanju pogoričkog lista Dan, trenutno se nalazi na lečenju u Kliničkom centru Crne Gore, prenosi CdM.

Iz Železničkog prevoza Crne Gore potvrđeno da je došlo do incidenta na vozu koji je saobraćao na relaciji Podgorica – Bar.

[wonderplugin_slider id=64]

 

„Prilikom otpreme pomenutog voza, dežurni otpravnik vozova, koji je radnik Željezničke infrastrukture Crne Gore, primetio je žensku osobu da leži na peronu. Prema izjavi otpravnika vozova, nije video iz kojih kola je osoba izašla, jer su sva vrata na vozu prilikom otpreme bila zatvorena“, saopšteno je iz Željezničkog prevoza.

Kako se navodi, Železnički prevoz Crne Gore radi na utvrđivanju činjenica i pojedinosti koje su dovele do nesreće.

Iz Centra za železnička istraživanja ranije su u više navrata apelovali na Železničku infrastrukturu i Železnički prevoz da se odgovornije odnose prema organizaciji saobraćaja i poboljšanju kvaliteta usluga prevoza putnika i da povedu više brige o bezbednosti pruge, vozova i infrastrukture.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here