Najlepši poklon za moj trud je da me moja sredina bodri, podržava i voli

1456

Najbolja sportistkinja Opštine za 2018. godinu je državna reprezentativka i karatistkinja „Tikvare“ Bojana Mladežić.

Ona je petu godinu za redom ponela ovo prestižno priznanje. Najbolja bačkopalanačka i svakako jedna od najkvalitetnijih srpskih karatistkinja je rođena 1996. godine, a karateom se bavi šesnaest godina. Standardni je član reprezentacije Srbije u izvođenju kata.

Bojana Mladežić je zajedno sa Ivanom Pilipović i Marinom Zahorec ponela priznanje i za najuspešniju žensku ekipu u opštini Bačka Palanka za 2018. godinu. To je Kata tim Karate kluba „Tikvara“.

Marina Zahorec, Ivana Pilipović i Bojana Mladežić (Kata tim Karate kluba „Tikvara“)

Intervju – Bojana Mladežić

Bojana Mladežić

Petu godinu za redom si izabrana za najbolju sportistkinju opštine Bačka Palanka. Kako se osećaš posle ovog priznanja?

Presrećna sam što sam proglašena za najuspešniju sportiskinju naše opštine za 2018. godinu. Najlepši poklon za moj trud je da me moja sredina bodri, podržava i voli. Ovo priznanje mi daje veliku motivaciju za dalji rad i napredovanje.

Šta je sve potrebno da bi neko u pojedinačnom sportu ostvario zapažene rezultate?

Pre svega mnogo truda, ali i podrška sredine. Želim da naglasim da su me Opština Bačka Palanka, Karate federacija Srbije i moj matični klub „Tikvara“ protekle sezone finansijski maksimalno podržali u granicama mogućnosti. Ovim putem im se lično zahvaljujem. Hvala i mom personalnom treneru Ivanu Kunevskom bez koga ne bih ostvarila ovakve rezultate.

Ipak, najveću zahvalnost dugujem mojim roditeljima, kao i najdražim sestrama Ivani i Jeleni, koji su mi najveća podrška, i u sportu, i u životu.

Ponosni roditelji Danijela i Stevica sa Bojanom Mladežić nakon dodele prestižnog priznanja.

Koji su tvoji sportski planovi u 2019. godini?

U ovoj godini imamo dosta zacrtanih ciljeva. Svakim danom težimo ka boljem usavršavalju. Konkretno, očekuje me već ovog vikenda Prvenstvo Vojvodine, zatim važno takmičenje u Salzburgu u kome se skupljaju bodovi za Olimpijske igre u Tokiju. Nakon toga dolazi i Državno prvenstvo i Evropsko prvenstvo u Španiji. Sigurno je da ću dati svoj maksimum na svim ovim takmičenjima – izjavila je Bojana Mladežić za BAP VESTI.

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here