Bronze Boškova i Pavlovića

Iz Saveza za školski sport opštine Bačka Palanka

453

Prošle subote je u hali „Strelište“ u Pančevu održano republičko takmičenje u karateu za učenike osnovnih i srednjih škola.


Od učenika iz bačkopalanačke opštine su na ovom takmičenju učestvovali Ognjen Benić (OŠ „Sveti Sava“ Bačka Palanka), Aleksandar Boškov (OŠ „Vuk Karadžić“ Bačka Palanka) i Stefan Pavlović učenik čelarevske OŠ „Zdravko Čelar“.

Pavlović je bio treći u konkurenciji učenika osnovnih škola iz sedmog i osmog razreda, a Boškov je takođe osvojio bronzanu medalju u konkurenciji učenika petog išestog razreda. Benić je nastupao u konkurenciji učenika prvog i drugog razreda osnovnihškola, ali nije imao sportske sreće i nije uspeo da se domogne medalje.

Od ostalih školskih takmičenja izdvajamo Opštinsko prvenstvo za učenike osnovnih škola u košarci koje je odigrano u sredu, 6. marta u Bačkoj Palanci, a koje je organizovao Saveza školski sport Opštine.

U konkurenciji šest osnovnih škola iz naše opštine u finalu je ekipa OŠ „Zdravko Čelar“ iz Čelareva pobedila OŠ „Desanka Maksimović“ iz Bačke Palanke sa ubedljivih 41:6. OŠ „Zdravko Čelar“ je kao pobednik Opštinskog prvenstva za osnovne škole i kod dečaka i kod devojčica stekla plasman na

Okružno takmičenje će se odigrati u Čelarevu do kraja ovog meseca.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here