Čelarevčanke najuspešnije

U Čelarevu odigrano Okružno školsko takmičenje u košarci za dečake i devojčice osnovnih škola

849

Čelarevo i OŠ „Zdravko Čelar“ su 25. marta bili domaćini Okružnog školskog prvenstva u košarci za devojčice osnovnih škola.


Takmičenje je besprekorno organizovao Savez za školski sport Opštine Bačka Palanka, a učestvovalo je pet škola iz Titela, Novog Sada, Bukovca, Vrbasa i Čelareva.

Na kraju su košarkašice čelarevske OŠ „Zdravko Čelar“ osvojile prvo mesto, ispred OŠ „Svetozar Miletić“ iz Titela i trećeplasirane OŠ „Kosta Trifković“ iz Novog Sada. Dan kasnije je na istom mesto odigrano i Okružno takmičenje u košarci za dečake osnovnoškolskog uzrasta, takođe u organizaciji Saveza za školski sport Opštine Bačka Palanka.

[wonderplugin_slider id=64]

 

Učestvovalo je sedam osnovnih škola iz Novog Sada, Bačkog Petrovca, Vrbasa, Siriga, Žablja i pobednik Opštinskog školskog prvenstva u Bačkoj Palanci OŠ „Zdravko Čelar“ iz Čelareva.

Prvo mesto je zauzela OŠ „Žarko Zrenjanin“ iz Novog Sada ispred novosadske OŠ „Šandor Petefi“, dok je treće mesto osvojio domaćin OŠ „Zdravko Čelar“ iz Čelareva.

Po dve prvoplasirane ekipe sa Okružnog takmičenja u obe konkurencije su stekle pravo nastupa na Međuokružnom takmičenju u košarci za osnovne škole.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here