Četiri medalje za „Elit“

U prvom kolu Mini kajak i Pionirske lige Srbije u Beogradu

863

Devet mladih kajakaša „Elita“je prošle subote na beogradskoj Adi Ciganliji veslalo u prvom kolu Mini kajak i Pionirske lige Srbije.


Palančani su na početku nove kajakaške sezone uspeli da osvoje četiri medalje, dva zlatna i po jedno srebrno i bronzano odličje, čime su još jednom potvrdili da je Bačka Palanka prepuna kajakaških talenata.

Zlatne medalje su osvojili Nevena Sič u mini kajak jednosedu na 1.000 metara za 2007. godište i mini kajak dvosed na pola kilometra za isti uzrast Adrijana Duvnjak – Rada Rađenović. Srebro je u mini kajak jednosedu na 1.000 metara za 2007. godište osvojila Adrijana Duvnjak, a treće mesto i bronzano odličje je pripalo mini kajak dvosedu „Elita“ za 2009. godište u sastavu Jelena Ledzinji – Leona Novaković.

[wonderplugin_slider id=64]

 

– Dva naša čamca su osvojila četvrta mesta i malo im je nedostajalo da se domognu medalja. Bilo je i nekoliko solidnih plasmana koja su ostvarila deca koja su tek nedavno počela da veslaju i to nam daje nadu da će i oni uskoro krenuti sa osvajanjem medalja, kaže Branislav Miškov trener kajakaša „Elita“. Ekipu „Elita“ su u prvom kolu MKi Pionirske lige Srbije predstavljali Nevena Sič, Adrijana Duvnjak, Rada Rađenović, Lena Rokvić, Jelena Ledzinji, Leona Novaković, Milan Bršadinac, Nemanja Duvnjak i Luka Ilić.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here