Debakl Bačke na Čairu (VIDEO)

1106

Niš: Poslednje 30. kolo regularnog dela Superlige Srbije u Nišu odigrali su Radnički i Bačka.

Radnički – Bačka 5:1 (4:0)

Stadion: SC Čair u Nišu
Gledalaca: 2000
Glavni sudija: Zoran Široki (Smederevo)
Pomoćnici: Piper Pavle (Čačak), Đorović Nikola (Kragujevac)

Strelci: 1-0 Kojašević 9. min 2-0 Kojašević 25. min 3-0 Haskić 38. min 4-0 Drinčić 45. min 5-0 Haskić 71. min 5-1 Mićić u 86. min
Žuti kartoni: Jovanović (Radnički), Kostić(Bačka)

RADNIČKI: Kojić, Todorovski (od 63. min Živković), Pankov, Ranđelović, Bondarenko, Nikodijević (od 58. min Ćumić), Drinčić, Jovanović, Kojašević (od 63. min Ristić), Haskić, Djordjević

BAČKA: Milojević, Đurić, Bjeloš (od 53. min Balabanović), Gojković, Žalkula, Pantić, Gavrić (od 85. min Marković), Tomić, Makarić, Radović (od 83. min Mićić), Kostić


Radnički je od samog početka susreta nametnuo svoj ritam i jasno stavio do znanja gostima iz Bačke Palanke koje su namere ekipe sa Nišave.

Igrao se 9. minut kada je Kojašević načeo mrežu gostiju. I posle ranog vođstva, Radnički je i dalje nastavio da napada i pritiska poslednju liniju Bačke i već u 25. minutu stigao do 2-0 i to drugim pogotkom Kojaševića. Mladi golman Bačke Aleksa Milojević je u 38. minutu morao da po treći put vadi loptu iz mreže. Ranđelović je odlično prošao po levoj strani i uposlio Haskića koji je loptu poslao u nebranjeni deo mreže za vođstvo „Meraklija“ od 3-0.

Radnički je u 45. minutu došao i do svog 4. pogotka u prvih 45. minuta, a strelac četvrtog pogotka bio je Nikola Drinčić.

Prvo poluvreme na Čairu završeno je rezultatom 4-0 za Radnički.

Na početku drugog poluvremena, gosti su zaigrali nešto angažovanje i u prvoj trećini drugog poluvremena imali više loptu u posedu i bili bolji rival na terenu. Trener domaćih Nenad Lalatović očigledno zadovoljan rezultatom izvršio je sve tri izmene već u uvodnim trenucima drugih 45. minuta i onda je domaća ekipa Radničkog opet preuzela terensku inicijativu i u 71. minutu rezultat je glasio 5-0 za Radnički. Strelac tog pogodaka bio je Haskić na asistenciju Živkovića.

U 86. minutu gosti su uspeli da smanje rezultat na 5-1, a strelac za “Plave” bio je rezervista Luka Mićić na asistenciju Milana Makarića. Tim golom stavljena je i tačka na ovu utakmicu.

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here