Demanti Žarkovića: Pojedinci su pokušali da zloupotrebe moje reči

791

U nedelju uveče velika prašina se digla oko utakmice Bačke i Rada u plej-autu Superlige.

Diskutabilna odluka sudije Ilije Brdara da poništi pogodak domaćeg tima umalo je dovela do ozbiljnog incidenta u Bačkoj Palanci.

Utisak da na terenu pravda nije zadovoljena, putem socijalnih mreža preneo je jedan od aktera pomenute utakmice, defanzivac Bačke Dragan Žarković. Objava na Fejsbuku zainteresovala je mnoge, pa i one koji su reči Žarkovića pokušali da zloupotrebe i izvrnu u želji da dođu do drugačije slike.

– Nemam običaj da društvene mreže koristim za ovakve stvari, ali nisam odoleo posle utakmice sa Radom i svega što se izdešavalo na istoj. Objava koju su za svega par sati preneli svi domaći mediji ticala se te utakmice i načina na koji smo izgubili. Želeo sam da moji prijatelji i kolege čuju za to, a pojedini mediji su zloupotrebili moje napisane reči i predstavili me u pogrešnom svetlu. Nisam ‘udario’ na srpski fudbal kako su to pojedini naveli, govorio sam o utakmici u kojoj sam bio akter isključivo nezadovoljan suđenjem i odlukom o tome da se poništi čist gol Bačke, nakon diskusije koja je podsećala na gledanje VAR snimka iako ga u Bačkoj Palanci nema. Fudbaler sam i teško mi padaju takve stvari, kao i optužbe pojedinih medija da smo se sklanjali igračima Zemuna pri porazu od 7:0, što je nečuveno. Isto tako su mi zasmetali i naslovi u pojedinim medijima gde su moje reči spinovane u želji da se diskredituje sve ono što sam činio u karijeri, rekao je za HotSport štoper Bačke.

Dešavanja iz Bačke Palanke, sa duela Bačke i Rada možete pogledati ovde:

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here