Beogradski sindikat: Rekli smo sve što nam je na srcu i u pameti (VIDEO)

Pogledajte novu pesmu Beogradskog sindikata "Dogodine u Prizrenu" koja je izazvala veliku pažnju javnosti

812
Foto: You tube

Beogradski sindikat zahvalio je svima koji su im iskazali podršku nakon izlaska pesme „Dogodine u Prizrenu”, a posebno sunarodnicima sa Kosova i Metohije.


Kako navode u poruci dostavljenoj medijima, od izlaska pesme „Dogodine u Prizrenu”, primili su veliki broj „predivnih i emotivnih poruka” koje za njih predstavljaju najveću vrednost i nagradu.

„Posebno su nas dotakle čestitke i pozdravi od naših sunarodnika sa Kosova i Metohije, kao i saznanje da se pesma izuzetno dopala monasima i starešinama manastira na Kosmetu, ali i porodicama nekih od žrtava koje su se našle u spotu”, navodi se u poruci BGD sindikata, prenosi Tanjug. Medijima su zahvalili na pažnji i podršci koju su im posvetili „u trenucima kada smo bili žrtve perfidne cenzure od strane Jutjuba”.

Medijima su uputili i izvinjenje zbog odluke da ne daju izjave, uz obrazloženje da su sve što im je „na srcu i u pameti” rekli svojim stihovima.

„Srećni smo zbog činjenice da je naša muzika uspela da podigne poljuljanu nacionalnu čast i ponos našeg naroda i prevaziđe razne podele koje nas godinama uništavaju”, poručili su članovi Beogradskog sindikata.

Pesmu „Dogodine u Prizrenu“ pogledajte OVDE

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here