Dres na poklon

Fudbaler Saša Ivković ne zaboravlja matični klub „Krila Krajine“

1263

Standardni član aktuelnog prvaka Slovenije „Maribora“, fudbaler Saša Ivković, ne zaboravlja „Krila Krajine“ – klub u kome je načinio prve fudbalske korake.


Pre subotnje prvenstvene utakmice koju su Krila Krajine odigrala na svom stadionu sa „Radničkim 1918“ iz Ratkova, upriličena je predaja dresa Maribora u kome je Saša nastupao, igrajući u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Dres je kapitenu bačkopalanačke ekipe Aleksandru Markoviću, u Sašinom odsustvu, uručio njegov otac Rajko i sam nekada fudbaler, a danas fudbalski trener.

– „Konzerviraćemo“ dres koji nam je Saša poklonio, kako bi što duže trajao i kako bi nas sećao na jednog od najboljih izdanaka našeg kluba, koji sa ponosom i poštovanjem stalno ističe da je iz „Krila“ krenuo u fudbalski svet u kome će, verujemo, još dugo ostati na njegovo, ali i naše zadovoljstvo, kaže Vojislav Knežević, predsednik FK „Krila Krajine“.

Saša Ivković je nakon „Krila Krajine“ igrao u „ČSK Pivari“ iz Čelareva, beogradskim klubova „Partizanu“ i „Voždovcu“, a od zimus nastupa za šampiona Slovenije „Maribor“. Saša je svojeveremeno bio član i omladinske reprezentacije Srbije do 19 godina.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here