Družili se nekadašnji fudbaleri Bačke iz Bačke Palanke

3056

BAČKA PALANKA: Tradicionalni skup nekadašnjih fudbalera bačkopalanačke Bačke ni ove godine nije izostao.


Tačno u zakazano vreme, gotovo bez ijednog kašnjenja, ponovo su zajedno bili Stevan, Aca, Boriša, Bogdan, Vlada, Nikola, Čeda, Đorđe.., fudbaleri koji su od polovine prošlog veka pa naredne dve decenije sa uspehom branili boje ovog kluba.

Nakon dolaska na zborno mesto (Restoran „Idila“) veterani su se uputili ka stadionu „Slavko Maletin Vava“ – mestu na kome je većina njih napravila prve fudbalske korake. U svečanoj sali ispred aktuelne uprave kluba pozdravili su ih Marjan Rnić i Lazar Vještica.

[wonderplugin_slider id=174]

 

-Bačkoj ste poklonili deo sebe, tačnije darivali ste joj najlepše godine svog života. Mnogo toga ste u amanet ostavili nama mlađima koji smo od vas učili kako se igra fudbal, a potom i kako se rukovodi klubom. U poslednjih nekoliko godina Bačka je postigla niz veoma vrednih takmičarskih rezultata. Pored toga, uloženo je mnogo u stadion, u šta ste se verujem i sami uverili. Nastojaćemo da se što pre vratimo u Superligu. Uključili smo u rad kluba mlađe ljude koji će, ubeđen sam, imati od nas šta da nauče. Želim vam dobro zdravlje i da se ponovo vidimo za godinu – dve u još većem broju – kazao je Lazar Vještica prilikom prijema bivših fudbalera Bačke.

U ime bivših igrača prisutnima se obratio Ilija Jovanović.

-Zahvaljujem se domaćinima na toplom prijemu. Sve nas bivše igrače Bačke posebno je oduševio stadion koji izgleda izuzetno lepo, rekao bih kao nikad do sada. Drago nam je što smo i mi bili deo istorije ovog kluba kome želimo da i dalje bude uspešan – poručio je Jovanović.

Prisutni na druženju: Aleksandar Damjanović, Stevan Vodalov, Stevan Kirtić, Boriša Zirojević, Petar Rajšp, Bogdan Jugović, Vlada Vlajkov, Nikola Perković, Čeda Sentin, Đorđe Vukadinov, Ilija Jovanović, Dušan Serdar, Mita Dokić, Milorad Jović, Miladin Zelenović, Radovan Samardžija, Dušan Stanojević, Bora Čabrilo, Branislav Vlajić, Miloš Štrboja, Stevan Tomičić, Ilija Anđušić, Rajko Vekić, Nikica Poljanski, Dušan Grubor, Midorag Bjelica, Milan Đurica, Dušan Antić i Dušan Batinić.

[wonderplugin_slider id=104]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here