Fudbalski spektakl na Vavi! Pun stadion, a dolazi i 5 autobusa iz Vranja

863

Fudbaleri Bačke će u nedelju, 19. maja od 19 časova u poslednjem kolu Superlige Srbije dočekati ekipu Dimama iz Vranja.

Bačka se nalazi na poslednjem, 16. mestu na tabeli Suprlige Srbije i najbliža je selidbi u niži rang takmičenja, u Prvu ligu Srbije.

Da bi se Bačka dočepala baraža potrebne su dva uslova:

  1. Pobediti Dinamo iz Vranja;
  2. Remi ili pobeda Rada na svom stadionu sa Zemunom.

Podrška sa tribina momcima u plavim dresovima je neophodna i svi se u taboru “Plavih” nadaju da će stadion Slavko Maletin „Vava“ biti ispunjen do poslednjeg mesta i da će domaći igrači imati potreban „vetar u leđa“ koji će ih nositi do nove pobede i nadajmo se baraža za opstanak u društvu najboljih ekipa u Srbiji.

Međutim, i fudbaleri Dinama imaće ne malu podršku svojih navijača. Prema podacima iz Uprave Dinama za organizovani odlazak navijačkog karavana do sada se prijavilo oko dve stotine Vranjanaca. Iz kluba navode da je poziv otvoren do subote pre podne, kada će prema procenama iz kluba put Bačke Palanke, krenuti najmanje pet autobusa sa oko tri stotine navijača.

Verujmo da će „plavi“ uspeti da se domogne baraža za očuvanje superligaškog statusa. Bačka poziva sve svoje navijače da u nedelju 19. maja od 19 časova na stadionu Slavko Maletin „Vava“ budu 12. igrač „plavih“ u borbi za opstanak.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here