Završetak sportskog opremanja hale u Gajdobri

Za Petrovdan svečano puštanje hale u upotrebu.

3188

Danas od 11:00 časova, predsednik Opštine Bačka Palanka Branislav Šušnica, obišao je Sportsku halu u Gajdobri u kojoj su završeni radovi na opremanju.


„Opremanje Sportske hale u Gajdobri jedan je od bitnijih projekata Opštine Bačka Palanka, obzirom da je izgradnja ovog objekta započeta pre više od 25 godina“, istakao je predsednik Šušnica i dodao:

„Hala je opremljena sportskim semaforima, koševima, rukometnim golovima, konstrukcijom za odbojku. Cilj je da deca, rekreativci i sportski klubovi imaju uslova da se bave sportom i da se zaustavi migracija mladih ka gradu. Trenutno se radi na dobijanju upotrebne dozvole i očekuje se da hala bude puštena u upotrebu na dan seoske slave, 12. jula, na Petrovdan“.

U pratnji predsednika bili su Šef kancelarije za lokalno-ekonomski razvoj Jelena Galić, direktor USR „Tikvara“ Darko Božović i sekretar Mesne zajednice Gajdobra Milovan Savić.

Ukupna vrednost projekta iznosi 2.500.000,00 dinara. Po konkursu, Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu dodelio je Opštini Bačka Palanka 1.200.000,00 dinara, a Opština je u svom budžetu opredelila 1.300.000,00 dinara za ovu namenu. Projekat je realizovala Kancelarija za lokalno-ekonomski razvoj Opštine Bačka Palanka.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here